Vladina infografika za polovicu mandata

Nalazi se na ovome linku.

 

Hvale se ljudi, uglavnom time kako su redistribuirali novac, a bogami i kako su ga uspješno uzimali od banaka, luzera koji moraju legalizirat nekretnine i tako to… Krenuo sam im išarat i popljuvat cijelu infografiku, no onda mi je ovaj dio odvukao pažnju:

Raspustiti svoju predizbornu kampanju nakon izbora ili je zaposliti u državnoj upravi radi tweetanja? Izbor je očit(?!)

Raspustiti svoju predizbornu kampanju nakon izbora ili je zaposliti u državnoj upravi radi tweetanja? Izbor je očit(?!)

Inače, možda ću sada pretjerat, možda omladinac koji je zaposlen specifično radi infografika radi na svojoj opremi, no kako nam kažu da reda mora biti pretpostavimo da radi na službenoj i spomenimo da se u infografici vidi da radi u Adobe Photoshop CS6 (Macintosh).

Jedna (?) legalizirana kuća, i imamo za opremu.

Oglasi

3 misli o “Vladina infografika za polovicu mandata

 1. Vladina infografika na jednom mjestu vrlo lijepo ilustrira sav jad i bijedu njihovog upravljanja državom.
  Nabacili su svega pomalo, a ništa od toga nije vrijedno hvale i sve što su nabrojali uglavnom je vrlo problematično – gotovo ništa se ne može uzeti za opće dobro. Uglavnom se radi o pogodovanju određenim skupinama na štetu drugih.

 2. Sjednice Vlade koje se odnose na kadroviranje i dalje se odvijaju iza zatvorenih vrata, kao i raznorazne druge stvari. Na primjer, moze li mi tko dati link na sjednicu Vlade gdje je odluceno da cemo svercati oruzje u Siriju, ili da cemo sudjelovati ili necemo sudjelovati u prekrcaju kemijskog oruzja? Obicno mazanje ociju, na internet stavljaju ono sto zele da vidimo, a ono sto ne zele da vidimo, i dalje ne vidimo.

 3. Dobar primjer skrivanja podataka od javnosti ili točnije mistificiranja reformi je upravo Milankin Projektni plan u kojem istaknuto mjesto zauzima izjava o čuvanju tajnosti podataka koju moraju potpisati svih 70 državnih službenika koji sudjeluju u birokratskom procesu izvješćivanja o provedbi plana.
  Čemu tajanstvenost? Pa nisu li svi državni službenici dužni transparentno obavljati povjerene im javne poslove i odgovarati javnosti za svoj rad?
  Odgovor je vrlo prozaičan.
  Ne rade ništa dobro niti korisno s čime bi se mogli pohvaliti pa zato skrivaju svoje “reformske” aktivnosti kao zmija noge.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s