Obamacare

Nije da ja mislim da imam nešto pametnoga reći na temu, no zanimljiva reklama…

Oglasi

13 misli o “Obamacare

 1. Ja se pitam jel ovaj tvoj post, koji doduše prenosi oglas u nemodificiranom obliku, ali sa očitim neodobravanjem/sprdnjom, kažnjiv po novom prekršajnom zakonu? Tko u drugoga izazove osjećaje nelagode, kaznit će se. Ne samo što svijet ide sve više prema idiokraciji (do you got? Je li to uopće ispravan engleski?) nego će uskoro postat kažnjivo to primjećivati, barem u Europi.

  • “Ja se pitam jel ovaj tvoj post, koji doduše prenosi oglas u nemodificiranom obliku, ali sa očitim neodobravanjem/sprdnjom, kažnjiv po novom prekršajnom zakonu? Tko u drugoga izazove osjećaje nelagode, kaznit će se.”

   E, a jel’ to “mikroagresija?” Onaj pojam s kojim se TAKI-ijevci zajebavaju?
   Kad je Kosorica prije 5 godina dala pederima da za hrvatsku napišu zakon o diskriminaciji kakav im paše, Šime Lučin je sasvim ozbiljno tražio da se i mrki pogled prema povlaštenoj klasi sankcionira.

  • Ne znam, ali ne bi bilo čudno da i je.

   Net.hr je ukinuo komentare, večernji.hr ih je skoro pa ukinuo…

   Jeste da je to nekakav globalni trend, ali nekako mi se čini da to ne rade samo zato jer žele biti u trendu. Sve je i može bit kažnjivo.

   • Nije to nikakav globalni trend. HR mediji (YUL,VL,t-com,net.hr,tportal,slobodanka)90% ideološki slični, prešutno uvode “minutu šutnje”, “predizbornu tišinu” pred 1.12.
    Svaka mjera koja može doprinijeti neuspjehu neprijatelja im je hitno potrebna, nužna i poželjna.

   • događa se
    http://www.washingtonpost.com/blogs/compost/wp/2013/09/24/down-with-comments-popular-science-makes-the-right-call/

    Now, Popular Science has announced that they are removing comments after a study revealed, fairly convincingly, that people who read an article with vitriolic and terrible comments beneath it thought that the scientific consensus was less settled than it was

    A politically motivated, decades-long war on expertise has eroded the popular consensus on a wide variety of scientifically validated topics.

    Dobro za ljude na Popular Sciene-u da su zabranili komentiranje svoje objave o zabrani komentara, inače bih im ja tamo otišao objašnjavat da su znanost i konsenzus nespojivi.

    Ali dogodilo se nedavno i na nekom tračerskom site-u, isto u SAD-u. Ali tamo bar to rade sami od sebe, a u EU će to svi na kraju napravit jer ih je EU u biti natjerala.

 2. Zašto mi se čini da se taj znanstveni,popularni,znanstveno-popularni(?!?) konsenzus o objektivnoj istini odnosi na ….”antropogeno globalno zatopljenje”?

  Desetljeća dugi, politički motivirani rat – protiv plenumski formirane znanstvene istine… 🙂

  Vrijedi se podsjetiti kako je, temeljem ideja Nove ljevice kako “svatko ima pravo, ne samo svoju istinu, već i na svoje činjenice”, početkom 70tih sklepana new ageovsko-feminističko-homoseksualna koalicija koja je znanost na zapadu kritizirala kao rasističku,mačističku,fašističku,bjelačku,”hetero-normativnu”,kapitalističku,ugnjetačku …jer odbija preuzeti njihove sumanute koncepte i teorije i učiniti ih dijelom same metodologije tako da uz analizu i pokuse obavezno ide i propitivanje “koja društvena klasa ima korist od Ohmovog zakona”…

  Fast forward > 2013:
  znanstveni plenumski konsenzus satavljen od UN birokrata, par uglednih znanstvenih korisnih idiota i hrpa drugoligaša s faksova koji se žele nakačiti na pomodnu teoriju, jer njena ispravnost i neupitnost se štiti “moralnim energetskim poljem” tj. linčerskom histerijom progresivnih mas-medija protiv skeptika, pa im je tako lakše žicati lovu za “istraživanja” koja potvrđuju Istinu i brzo napredovati u titulama bez puno obrazlaganja. Poneke se još i uslika za NYT! Em Znanstvenici, em “društveno odgovorni”, em moralno ispravni!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s